Kiemenpesto
Voor 6 personen
Dit recept is lekker pittig, zeer rijk aan voedingsstoffen
en snel te bereiden!
Benodigdheden:
-Radijskiemzaden 20 gram,
of reeds gekiemde radijskiemen -kant en klaar- 1 bakje, te
koop bij de biologische winkel.
-100 gram parmezaanse kaas b.v. grana padano
-6 tenen knoflook
-goede neutrale olijfolie
Materialen:
Keukenmachine of staafmixer
Bereidingswijze:
Hak de knoflook, rasp de parmesaanze kaas, knip de kiemen af
en doe ze in de mengkom, mix het geheel.
Voeg er olijfolie aan toe, zo, dat de substantie op een
dikte is zoals u gewend bent van pesto. De pesto blijft wel witter van kleur
dan pesto op basis van basilicum.
Menu tip:
Kiemenpesto met spaghetti, Seranoham en pistachenoten
(De pittige smaak combineerd lekker met een zoetje en een
zoutje)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten